Готвачът в ресторанта в Сапарева баня на бившия гард на

...
Готвачът в ресторанта в Сапарева баня на бившия гард на
Коментари Харесай

Голяма драма в Дупница навръх Великден с готвач в ресторант на гард на Пламен Галев

Готвачът в ресторанта в Сапарева баня на някогашния гард на Пламен Галев Янко Янков – 22-годишният Димитър Илиев, е полетял от прозорец на апартамент на третия етаж в Дупница. Криминалисти работят по няколко версии, измежду които че самичък е паднал от прозореца, както и че е блъснат съзнателно.

Драмата се разиграла точно на Великден в апартамент наоколо до някогашната Военна болница в Дупница, където Илиев бил на посетители. Той е открит на плочника пред блока, от рухването от 3-ия етаж Илиев е с тежка черепно-мозъчна контузия и голям брой счупвания по тялото. Веднага е превозен за „ Пирогов”, написа struma.bg.

От една от болницитe в Дупница, където е бил откаран с кола за спешна помощ на Спешен център, оповестиха, че положението на Д. Илиев е било сериозно, по тази причина по неотложност е превозен за столицата. Разпитват се хората, които са били в жилището сега на случая, и съседи.

Димитър Илиев е фамилен. Съпругата му, с която имат бебе, е ученичка, тази година ще е абитуриентка. Живеят в къщата на майка му в Червен бряг. Илиев работи като готвач в ресторанта на Янко Янков в Сапарева баня, приключил е ПГ по хранително- вкусова индустрия в Дупница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР