Гоцеделчевецът Веселин Камбуров, който преди около 5 месеца изненадващо започна

...
Гоцеделчевецът Веселин Камбуров, който преди около 5 месеца изненадващо започна
Коментари Харесай

В Struma.com! След 5 месеца! Неврокопският дървен бос Веселин Камбуров приключи кариерата си в Горско стопанство-Гърмен!

Гоцеделчевецът Веселин Камбуров, който преди към 5 месеца изненадващо стартира работа в горско стопанство Гърмен напусна той е подал молбата си за излизане от стопанството, където беше основен експерт- обмисляне и надзор и от идната седмица, евентуално още веднъж ще се върне към частния си бизнес., научи Първо Struma.com.

Мотивите за напускането не са оповестени публично, само че и случилото се не е изненада, защото никой още с назначението му не вярваше, че той ще остане дълго като държавен чиновник.

Каква беше тази " игра " и до ден сегашен е в зоната на здрача. Необяснимо бе по какъв начин един от най-мощните предприемачи в сектора се отхвърля от бизнеса си, работещ и проспериращ, с цел да стане специалист в Горското стопанство на Гърмен.

На 22 -ри юли тази година Камбуров стартира работа и съобщи, че от 2-3 години нямасобствени компании, аработил католицензиран оценител към други частни сдружения.

Постъпил в горското стопанство, с цел да помогне на страната. Имало сериознанеобходимост от горска тактика и възстановяване на организационната работа, по този начин той стимулира новото си амплоа, убеден, че ще бъде извънредно потребен в системата на горите. Какво се е случило, та ентусиазмът му се изпари 5 месеца по -късно, към този момент не е ясно.

Припомняме, че името на Камбуров нашумя преди години след скандал с шефа на Горско стопанство – Благоевград Иван Гергов, който той упрекна в рекет. Камбуров провежда митинг пред постройката на РДГ – Благоевград против Гергов, който докара до уволняване на горския началник. Впоследствиебизнесът на гоцеделчевския предприемачтръгна обратно., споделят задушен от банкови заеми, поради които и част от негово имущество бе оповестено за обществена обмен. Мястото на Камбуров в ДГС Гърмен заема някогашният шеф на ДГС Гоце Делчев Марко Запрев, който бе освободен от директорския стол, с цел да да седне в него Тодор Гюров.

П. Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР