Гоце Делчев. Водачът на листата на БСП за България Елена

...
Гоце Делчев. Водачът на листата на БСП за България Елена
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Водачът на листата на БСП Елена Йончева и лидерът на партията Корнелия Нинова се преклониха пред паметника на Гоце Делчев край село Попови ливади

Гоце Делчев. Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се преклониха пред паметника на Гоце Делчев край село Попови ливади, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пирин . На събитието участваха още кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, представители на Българска социалистическа партия, измежду които Кристиян Вигенин, Валери Сарандев и други. Преди това те взеха присъединяване в откриването на „ Планинско рали Гоце Делчев 2019 ”, а по-късно Нинова и Йончева ще положат венци и цветя пред паметника на един от създателите на социалистическото придвижване в Петрич Антон Попов.
В 18.00 часа в Народно читалище „ Братя Миладинови ” в Петрич те ще вземат присъединяване в честването на 100-годишнината от основаването на социалистическата партия в града.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР