Готово. Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от Колективния Запад, от

...
Готово. Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от Колективния Запад, от
Коментари Харесай

Бимбалов: Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от противната свобода на словото

Готово. Лека нощ, скъпи руснаци, нападнати от Колективния Запад, от почитателите на Сорос, джендърството и еврогейските полезности, от покварения свят на вносните марки и противната независимост на словото.

Разбира се, феновете на тези вести ще заспят с гордо сърце, че са руснаци. Че са се изправили дружно против неправдата. Че водят война с нацизма, да вземем за пример. На другия ден тези руснаци няма даже да се опитат да погледнат това видео, което им пуснаха по малкия екран. Те към този момент са го видели. Фейк е, тъй като ги трансформира в зверове. Точка.
Да кажем, че се пробвам да ги разбирам. Те са зомбирани затворени създания, живеещи в лъжлива сивота и изолираност, зад високи стени от боязън и мизерия.

Но вас, родни безумци, които повтаряте съветската пропаганда… Вас не искам да ви разбирам. В гърлото ми засядат преглътнати буци от гневни възклицания, очите ми горят от слисан в безумието поглед. Не знам дали си коства. Дали има смисъл да се пробвам да диспутирам с изчезналите ви смисъл, разсъдък и изгубена човещина. Дали не сте изгубени към този момент? Не единствено за мен, за живота и света... И сълзите, които лея в този момент за труповете в Буча, дали няма да минават в сълзи за труповете в близост, които ми махат и се усмихват. Живи, само че не напълно.

P.S. В коментар изпод ще сложа оригинала на това извънредно видео, в по-добра резолюция, в сравнение с преднамерено го демонстрират по съветските малките екрани. Защото неприятното качество на картината доста оказва помощ на изкривената образна заблуда. Едно петънце на стъклото може да вдигне ръка. Едно накриво огледало да изправи човек. За страдание единствено в плиткото ви схващане. Иначе труповете си остават там, на улицата.

Радослав Бимбалов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР