Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката

...
Готовността на местната власт за реакция при усложняване на обстановката
Коментари Харесай

Готовността на местната власт е обсъдена на Съвета по сигурността към премиера

Готовността на локалната власт за реакция при усложняване на ситуацията в необятния Черноморски район бе съществена тематика на провелото се през днешния ден съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, управляван от премиера Гълъб Донев, оповестява държавната пресслужба.

„ В хода на полемиката членовете на съвета се сплотиха единомислещо към решението виновните институции да създадат обзор и актуализация на проектите за отбрана при бедствия. Заедно с това представителите на локалната власт в съгласуваност с Министерство на вътрешните работи да провеждат обзор за наличностите и положението на самостоятелните и груповите средства за отбрана при рецесии. Специален акцент беше подложен върху възстановяване и усилване на взаимоотношението сред съставните елементи на единната избавителна система и органите на изпълнителната власт “, показват още от „ Дондков “1.

„ В рамките на съвещанието на Съвета по сигурността бяха разисквани и ограничения за справяне с войната на пътя. Междуведомствена работна група ще изготви оферти за промени в законодателството, които ще имат за цел възстановяване на сигурността на придвижването “, се добавя още в известието.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР