Готовност да вложи близо 1 млн. лв. в Пирин е

...
Готовност да вложи близо 1 млн. лв. в Пирин е
Коментари Харесай

Инвеститор обещава 1 милион лева за Пирин

Готовност да вложи близо 1 млн. лева в Пирин е заявил пред общинските съветници на Благоевград претендентът да поеме футболния клуб Ернан Бенато. Както е известно той е аржентинец, който работи с американската мениджърска организация CRD Sport. От там са подали в Общината документално желанията си към клуба, написа " Тема спорт ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Вчера кметът на Благоевград Илко Стоянов внесе предложение до Общински съвет да бъде разрешено CRD Sport да получи 90% от акциите на Пирин.

Предвид обстоятелството, че процедурата ще отнеме административно време, а би трябвало да се реагира навреме, е належащо да се позволи тегленето на безлихвен заем до 1 млн. лева от Пирин, който ще бъде провиснал от евентуалния вложител.

По този метод деклариралият капиталово желание ще има опция да извърши всички нужни дейности по опазване както на лиценза, по този начин и на самия футболен клуб.

При позитивно мнение от локалния парламент и ако до 5 май клубът получи нужните лицензи, то CRD Sport може и да вземе акциите на клуба. Предстои да забележим дали това ще стане.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР