Готови сме винаги за избори, но според мен има още

...
Готови сме винаги за избори, но според мен има още
Коментари Харесай

Иво Мирчев се надява на правителство, отрича, че демократите пазят олигарси с нов законопроект

Готови сме постоянно за избори, само че съгласно мен има още опция да се сформира държавно управление. Но „ Демократична България ” (ДБ) има съдружно съглашение, съгласно което не може да поддържа държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ще обсъдим при вид за мандат на Българска социалистическа партия, само че съглашението е ясно. Това съобщи Иво Мирчев, вторият човек в „ Да, България ”, част от обединението „ Демократична България ”.
Разбирам причините на „ ИТН ” да не прави държавно управление. Стабилно държавно управление не може да бъде излъчено – най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, с кой ще я създадем, попита Мирчев. Но когато му беше казано какво става при служебно държавно управление, което не може да пипа бюджета, Мирчев уточни пред Нова телевизия, че актуализацията ще е на дневен ред през октомври, когато се предполагало, че щяло да има настоящи парламент и държавно управление.
 Грета Ганeва: Че няма да създаде държавно управление този парламент, е ясно, само че с Гешев какво става? Грета Ганeва: Че няма да създаде държавно управление този парламент, е ясно, само че с Гешев какво става?
Обаче митингът изиска две неща- Борисов и Гешев. До тук с Борисов- ок. Ами с Гешев, пита юрист Грета Ганева в обществената мрежа Фей...
Ако има нови избори, ще създадем всичко допустимо да убедим хората, че си изпълняваме обещания. Не мисля, че Слави Трифонов е политически страхливец, само че знам кой го е боязън да пристигна в Народното събрание. Имаме много неща, за които да питаме господин Бойко Борисов, само че явно той се опасява, продължи Мирчев.
Попитан дали Демократична България рискува да помогне на обвинени като Васил Божков, Баневи, Миню Стайков с предложение да бъде де факто закрита Антикорупционната комисия (КПКОНПИ), Мирчев отговори, че има генератори на подправени вести. Ние обещахме закриване на КПКОНПИ, Специализирания съд и Специализираната прокуратура, преустановяване на мандата на основния прокурор Иван Гешев. Като се закрие КПКОНПИ, техните преписки не се приключват – проверява се по естествения ред, отиват в друго звено, изясни депутатът. " Квичат тези хора сега, тъй като им вземаме бухалката, с които удрят неуместните ", уверен е Мирчев, съгласно който при 600 производства евентуално 500 са в реда на нещата, само че имало едни 100, които са притискани.
Основната част от изборните измами стават след края на изборния ден – когато протоколи се редактират, бюлетини изчезват. Срещу това се борим, по тази причина желаеме видеонаблюдение на броенето на бюлетини, акцентира Мирчев.
Гласовете от Турция са под 60 000 – и преди ограничаването на броя на секциите в чужбина. През 2009 година са към 100 000, след това има наклонност на понижаване – по този начин Мирчев отхвърли опасенията, че Движение за права и свободи ще е огромният печеливш при безграничен брой секции в чужбина.
 Борислав Сандов: По-вероятната вероятност е за отиване на избори Борислав Сандов: По-вероятната вероятност е за отиване на избори
Депутатът от Зелено придвижване и „ Демократична България “ Борислав Сандов съобщи пред БНР, че решението на партията „ Има...
" Важно е по какъв начин да създадем по този начин, че още веднъж да влезем в коловоз на напредък ", акцентира Мирчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР