Готови сме в пълна степен, утре приключваме. Това заяви лидерът

...
Готови сме в пълна степен, утре приключваме. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова за местните избори: Готови сме в пълна степен, утре приключваме

Готови сме в цялостна степен, на следващия ден завършваме. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка подготовката на левицата за идните локални избори, съобщи кореспондент на " Фокус ".  

" Миналата седмица на съвещание на Националния съвет открихме 138 претенденти, на следващия ден всички останали ", сподели тя.

Нинова очерта и главните цели на претендентите на Българска социалистическа партия за развиване на градовете и селата: " Социална политика, основаване на общински предприятия, които да поемат комуналните услуги, изключително внимание върху опазването на здравето и образованието, изключително в регионите, където хората са лишени от такива услуги, чистотата с публичните поръчки, недопускане на корупционни схеми и други ".

Относно качествата, които имат претендентите на петата политическа мощ, тя сподели следното: " Първо професионални, съвсем всичките ни претенденти са с положително обучение, с знание в избрана сфера. Второ, административна просвета. Трето, обществена сензитивност и четвърто, добра диалогичност, тъй като разговорът сред локалната и централната власт е извънредно значим ".

Левицата ще заложи както на млади, по този начин и на по-опитни кандидатури. 

" Имаме доста опитни сътрудници, ще имаме претенденти за седми пъти, само че имаме напълно млади и нови, които за първи път кандидатираме. Шарена палитра от мъже и дами, млади и опитни, само че мисля, че всички са положителни претенденти ", сподели тя.

Тя предвижда, че поради присъединяване на доста партии в локалния избор ще има доста разнородни общински препоръки. Лидерът на Българска социалистическа партия изрази терзание, че това може да докара до раздробеност при взимането на решения и основаване на опция за пазаруване на гласове.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР