Готови сме с листите. Толкова пъти минахме през избори, че

...
Готови сме с листите. Толкова пъти минахме през избори, че
Коментари Харесай

Борисов: Имаме 150 срещи с ПП-ДБ и ДПС за 9 месеца! Няма да позволим да раздават стотици милиони в последния си ден

" Готови сме с листите. Толкова пъти минахме през избори, че няма по какъв начин да не сме подготвени ". Това съобщи пред публицисти водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Вчера ви отговорих ясно на това ще има ли министри от в служебния кабонет, питайте нещо друго ".

" Единият въпрос, който през медиите ми беше заложен, е за какво не си кажем за ", разяснява той и демонстрира на медиите законопроектите и проекторешенията, подписани от, ППДБ и.

" Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта - по три пъти да сме се срещали, това са 150 срещи. От 270 дни ", продължи Борисов.

" Крановете на Балкански поток са на територията на страната и още през днешния ден може да бъде спрян. Или да го спрем, или да го продадем. Това, което стана с Балкански поток е национално изменничество за мен ", сподели той.

" Мисля, че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския направи добра Конституция. И новото служебно държавно управление ще бъде определено по същия метод, по който избирахме остарялото, единствено че няма да е от Радев а от служебния министър председател ", добави още той.

" Тръбата на " Балкански поток " е 100% българска. Акциите са на българите. Към днешна дата има над 1 милиард чиста облага. Няма друго такова сдружение. А и е значимо геостратегически - виждате по какъв начин наказваме Унгария и Австрия ", изясни той.

И прикани сътрудниците от ППДБ, в случай че желаят, още през днешния ден да внесат проекторешение за " Балкански поток ". " Крановете са на територията на България ", отсече Борисов и се учуди от двуличието на ППДБ.

" Към днешна дата настоявам, че от Солун през Петрич влизат сред 8 и 10 млн. съветска газ ", показа водачът на.

" Предложихме на сътрудниците към точката за " Балкански поток " да прибавим и " Лукойл ". За да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария. От едното се печелят милиарди, от другото изтичат милиарди ", изясни Борисов.

" През последните няколко дни върви едно надцакване кой какъв брой пари ще даде. Включихме се и ние, несъмнено, няма да оставим на и Денков да раздават стотици милиони в последния си ден ", недоволства той.

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР