Готови сме да вземем трети мандат и да направим правителство

...
Готови сме да вземем трети мандат и да направим правителство
Коментари Харесай

Ерменков: Готови сме да вземем трети мандат и да направим кабинет


" Готови сме да вземем трети мандат и да създадем държавно управление въз основата на към този момент контрактуваната краткосрочна стратегия, въз основа на която - поради персоналните взаимоотношения - не можа да се сформира кабинет с първия мандат ". Това сподели депутатът от Таско Ерменков в ефира на " Твоят ден " на NOVA NEWS.

" Ние се надяваме да има разсъдък в сътрудниците, в случай че президентът реши да ни даде този мандат, с цел да приключим онази работа, която започнахме ", добави той. 

Ерменков посочи, че в краткосрочната програмата за ръководство на кабинета ”Василев ” с Политическа партия и Демократична България са се разбрали по разнообразни тематики. В енергийния бранш – " да се стартират диалози с всички снабдители на газ, там не е записано с всички снабдители на газ без Газпром ".  

По думите му е контрактувано още възобновяване на връзките с Руската федерация. " И едно от нещата, които не са записани, но се знаят, че сме за спокойно урегулиране на всички спорове, които сега въздействат върху живота на хората ".

„ Всички тези тематики са записани и ДБ се е подписала под тях ”, посочи Ерменков.

Случай, че мандатът отиде в Демократична България, той коментира по този начин: „ Аз се тормозя, в случай че мандатът отиде в Демократична България, да не вземат да се опитат на база национално отговорно държание и " всички сте длъжни да се подчинявате ", тези контрактувани неща да бъдат пренебрегнати ”. 

 

„ Ако ни дадат трети мандат и ние успеем да съставим държавно управление, и това държавно управление тръгне да осъществя програмата, обвързвана с това, което сме разписали, само че някои от нещата стартират да се търсят способи да бъдат избегнати, не сме се оженили, нали "? попита Ерменков, наблягайки, че е готова за избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР