Готови сме да водим диалог с мнозинството, стига партиите от

...
Готови сме да водим диалог с мнозинството, стига партиите от
Коментари Харесай

ГЕРБ са готови на диалог с мнозинството, но при определени условия

Готови сме да водим разговор с болшинството, стига партиите от ръководството да са осъзнали , че и нашите гласоподаватели са български жители. Това съобщи в декларация от името на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ ръководителят й Десислава Атанасова при започване на новата пленарна парламентарна сесия.

Тя уточни, че най-важната задача е бюджетната рамка , която ще покаже капацитета на актуалното ръководство да се оправя с другите рецесии. Все още нямаме изясненост за желанията на държавното управление, акцентира Атанасова, следим признаци за неосъзнаване сложността на обстановката, пориви на безучастие.

" Не е ясно какъв ще е дефицитът, инфлацията, а поръчките за инфраструктурните планове звучат неуместно, отсъстват тематиките за еврозоната и за отбрана на най-ощетените от рецесията, добави тя. В сходни моменти са нужни политически дейности, които не постоянно носят овации ", уточни ръководителят на ПГ ГЕРБ.

" Ние ще поставим изпитание да бъдем коректив на ръководството и да предложим експертизата , опита си, с цел да се извади страната от тежката обстановка ", даде обещание Атанасова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР