Готови сме да реализираме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС.

...
Готови сме да реализираме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС.
Коментари Харесай

Женерала се моли от втора позиция

Готови сме да осъществяваме втория мандат като общ с ГЕРБ-СДС. Това заяви от парламентарната естрада ген. Атанас Атанасов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Женерала губи опцията да стане ръководител на Народното събрание, в случай че вторият мандат не успее.

„ Готови сме да го създадем при съблюдаване на уговорките, които поехме взаимно преди девет месеца в идващите рамки: сключване от ръководителите на двете парламентарни групи на Споразумението, съдържащо гаранции за промени в правосъдната система, регулаторите и службите за сигурност с ясни дати за изпълнение; министър-председател – взаимно допустима кандидатура, излъчен от ПГ на ГЕРБ-СДС; съставът на МС – да остане актуалният, доколкото в границите на договарянията за осъществяване на първия мандат се откри, че страните не могат да реализират единодушие за промени ”, добави Атанасов.

Той сподели още, че това не е покана за спомагателни договаряния, а предложение с израз на подготвеност за осъществяване на поетите преди 9 месеца задължения.

„ Дългът към България ни кара да сме виновни ”, сподели той. И приключи с думите, че ПП-ДБ чака формален отговор, а при отвод ще счете, че е изпълнила задълженията си и ще върне втория мандат.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР