Готови сме да подкрепим кабинет на промяната, зад който да

...
Готови сме да подкрепим кабинет на промяната, зад който да
Коментари Харесай

Мая Манолова: Готови сме да подкрепим кабинет на промяната

Готови сме да подкрепим кабинет на смяната, зад който да застанат партиите, обединенията на митинга, това е и упованието на българските жители. На ход е втората политическа мощ, първата е ясна, няма кой да поддържа кабинет, излъчен от Борисов и от ГЕРБ, партията към този момент е токсична, тъй че на ход е втората политическа мощ в лицето на „ Има подобен народ”. Ние бихме подкрепили кабинет, който е препоръчан от тях дружно с " Демократична България ". Ще забележим какъв е съставът, в случай че има подобен. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова след консултациите при президента Румен Радев за сформиране на ново държавно управление.

Хората споделиха ясно, че желаят постоянен кабинет на смяната, да бъде образуван обществено пред очите на хората, с ясни цели и с ясна поддръжка. Прозрачно и в името на национални цели. Имаме и цялостно съвпадане на нашите планове във връзка с дълбока правосъдна промяна, промени в изборното законодателство, поддръжка за бизнеса и българските семейства в изискванията на пандемия, посочи Манолова.

Отговорността е на президента третият мандат да бъде даден на групировка на смяната, не на статуквото, надали той ще бъде даден на най-малката парламентарна група, само че третият мандат би бил късмет за „ Съединението прави силата” от протестните партии, сподели още Манолова.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/769196530447314
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР