Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през ноември /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за предходните месеци, а традицията ще продължи и за ноември.
Прави усещане, че въздействието на уеб страниците се резервира, защото те не престават да се радват на сериозна публика и остават желан източник на информация за настоящите събития в страната и чужбина. Въпреки това всички сътрудници записват лек спад през последните 30 дни.
И през ноември се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От данните проличава, че устойчиво на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През ноември обаче за следващ път беше открито жестоко манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на трафик от фейсбук, тъй че читателите би трябвало да имат едно мислено за посочените в класацията числа. Реалната публика на умиращия уебсайт е едвам половината от този в класацията.
Третата позиция към момента удържа уеб сайтът на Иво Йорданов „ Враца през днешния ден “, а четвъртото място заема врачанският „ Зов “.
За страдание останалите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати през ноември и броячите не съумяват да записват данни.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за ноември:

1. bulnews.bg…………………………………....1 292 168
2. konkurent.bg…………………………….............. 311 795
3. vratzadnes.com……………………………..........116 957
4. zovnews.com……………………………................ 84 152
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР