Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,

...
Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com,
Коментари Харесай

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през април /статистика/

Готови са систематизираните данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които излиза наяве каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за 2020 година, а традицията ще продължи и през 2021 година
Прави усещане, че през април при някои от сътрудниците има лек спад в броя на визитите, само че пък други усилват аудиторията си. Предизборната акция и последвалите политически събития обаче демонстрираха, че уеб страниците не престават да се радват на сериозен интерес и остават желан източник на информация за публично –политическия живот в страната.
И през април се резервира наклонността BulNews да води безапелационно в класацията с резултат, който на този стадий е неосъществим за сътрудниците от Видин, Враца и Монтана.
От настоящите данни проличава, че на втората позиция, само че с голяма разлика след водача, още веднъж остава електронният портал на банкрутиралия ежедневник „ Конкурент “. През април, както и през предходните месеци, беше открито огромно манипулиране броя на визитите посредством пазаруване на неестествен трафик от фейсбук, тъй че предприемачите би трябвало да имат едно мислено за посочените числа. Данните демонстрират, че действителната публика на този уебсайт е едвам на половина от посочената в класацията.
На трета и четвърта позиция още веднъж са „ Враца през днешния ден “ и „ Зов “. Традиционно пети в класирането остават амбициозните сътрудници от Мездра. За страдание другите уеб сайтове от тази част на страната имат прекомерно ниски резултати и броячите не съумяват да записват техните данни от визитите.
Вярваме, че сухите числа ще оказват помощ на предприемачите, които имат желание да влагат в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да създадат своя осведомен избор.
Ето и класацията за април:

1. bulnews.bg……………….……….………....... 1 161 414
2. konkurent.bg……………………………................. 279 341
3. vratzadnes.com………….………….…...……....... 126 730
4. zovnews.com………………….…...…….…........... 117 854
5. medianews.bg………….………….….....…............ 55 021
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР