Готови ли сте за най-страховития уикенд в годината? Вече се

...
Готови ли сте за най-страховития уикенд в годината? Вече се
Коментари Харесай

Вдъхновете се от звездите: Идеи за костюм за Хелоуин, които са хит

Готови ли сте за най-страховития уикенд в годината? Вече се притеснявате за тазгодишния си костюм за Хелоуин? Не сте сами.

Независимо дали проектите ви за този заплашителен сезон включват празненство с другари, конкурс за преобличане или даже просто събиране на бонбони с думите " трик или лакомство ", може да ви е мъчно да измислите безапелационен костюм в придвижване - тъкмо по тази причина ви предлагаме да започнете да планирате още в този момент.

Разбира се, можете да се превъплътите в пореднатаскучна, остаряла магьосница, фантом или върколак... или да потърсите ентусиазъм от най-емблематичните фигури в развлекателната промишленост.

Никой не се оправя по-добре с костюма за Хелоуин от звездите. Независимо дали става въпрос за бюджета, армията от асистенти, които да осъществят концепцията, или просто за креативно ентусиазъм, те сигурно знаят по какъв начин да създадат нещо завладяващо, поучават от стилното списаниеELLE.

Двойката явно сее въодушевила от Covid-19 и надлежно Орландо Блум е доктор с персонални защитни средства, Кейти Перие неговата ваксина (спринцовка).

Хайди Клум, кралицата на Хелоуин, се облечекато червей за годишното си злокобно празненство през 2022 година Очаквано, клипът ѝразби интернет.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly участват на празненството за Хелоуин на Casamigos Tequila в Бевърли Хилс, облечени като Памела Андерсън и Томи Лий от 90-те години. Фокс носеше розова и алена латексова мини рокля, а Кели беше с бялпотник, черен кожен панталон и колан с шипове.

Те бяха въодушевени от това, което Андерсън и Лий носеха на празненството за откриването на Hard Rock Hotel & Casino в Лас Вегас през 1995 година

Певецътсе облече като героя на Райън Рейнолдс Free Guy отфилма " Свободен състезател " (Free Guy)- с чаша за кафе, синя риза и вратовръзка.

Лизо се трансформира в героинята от " Семейство Симпсън " Мардж Симпсън с голяма синя коса, зелена рокля с пайети, алено колие с мъниста и лачени котешки токчета.

Звезда ни даде и най-хубавата си реплика на бебе Йода за Хелоуин.

На шоуто си в Ню Йорк артистът изигра ролята на Дороти и Магьосника от Оз пред своите почитатели. Той даже носеше мечтаните ботуши Gucci.

Двойката ни даде най-хубавите си усещания от " Деня на мъртвите зомбита " и го закова с декора и костюмите.

Бийбър ни сподели главните облици на Бритни от най-известните музикални клипове на певицата като " Hit Me Baby, One More Time " и " Oops... I Did It Again ".

Певицата облечегигантски костюм на пухкава катерица и събра голям брой лайкове.

Тя се превъплъти в облика на аниме супергероинята Сейлър Муун (Sailor Moon), само че в по-знойна версия. Тя облече транспарантен корсет с лъскави пайети.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР