Готови ли сте за най-доброто изживяване със смартфон? Няма нужда

...
Готови ли сте за най-доброто изживяване със смартфон? Няма нужда
Коментари Харесай

Новият Redmi Note 12 Pro 5G – мощен смартфон с впечатляваща камера, дисплей и батерия

Готови ли сте за най-хубавото преживяване със смарт телефон? Няма потребност да търсите повече, тъй като най-новият телефон на Xiaomi от серията Redmi Note 12 - Redmi Note 12 Pro 5G, е тъкмо това, за което мечтаете. Със своя моден и съвременен дизайн, флагманска камера с OIS, както и впечатляващо ослепителен 6.67-инчов AMOLED екран, този смарт телефон обезпечава потапящо преживяване за всички ваши обичани действия - гледане на филми, игри или работа.

е основан, с цел да чества живота дружно с вас. С ярка визия и висококачествена система от камери – 50MP съществена, 8МР ултраширокоъгълна и 2МР макро камера, устройството от най-голям клас има за цел да запечата най-важните моменти от вълнуващия ви ден. Използваната технология предефинира фотографията за сегмента на смарт телефони от горния междинен клас, предлагайки още ужасно фотографско преживяване за впечатляващи фотоси даже при ниска осветеност. Големият размер на IMX766 сензора 1/1.56 ” разрешава вдишване на повече светлина, а усъвършенстваният автоматизиран фокус с всички пиксели е в положение да трансформира високоскоростното автоматизирано фокусиране в действителност. С мощни софтуерни логаритми с изкуствен интелект и нараснали скорости на обработка на изображения, съвършените фотоси с новия смарт телефон са обезпечени.



И това не е всичко – Redmi Note 12 Pro 5G работи с ослепителен 120Hz Flow AMOLED екран, който като се изключи че може да контролира честотата на освежаване по отношение на наличието, обезпечава и безпроблемното боравене. А за още повече цвят и въодушевление в ежeдневието, телефонът е оборудван с Dolby Vision® и Dolby Atmos®, HDR10+ и стерео представители, което дава опция на потребителите да се насладят на обичаното си медийно наличие бързо, елементарно и с високо качество. 

Още едно извънредно преимущество е 67-ватовото турбо зареждането  на Redmi Note 12 Pro 5G е, което подсигурява, че телефонът ви ще е постоянно подготвен за забързания, пъстър и трогателен ден, даже при интензивно потребление и 5000mAh батерия с дълъг живот. Плавната и надеждна 5G продуктивност е обезпечена с високопроизводителния чипсет MediaTek Dimensity 1080.



50МР съществена камера на Redmi Note 12 Pro 5G

Няма подозрение, че Redmi Note 12 Pro 5G се показва повече от чудесно в сегмента на смарт телефони от горния междинен клас, като съумява да задоволи всички потребности на потребителите за високо качество и моден, пресен дизайн, който съвършено да добави всекидневието им. Ако желаете да се уверите сами в това, моделът на Xiaomi се предлага на целесъобразни цени от 699 лв. в партньорската мрежа на марката.



50МР съществена камера на Redmi Note 12 Pro 5G

Всеки, който закупи смарт телефон от серията Redmi Note 12, може да завоюва страхотни награди като екскурзия за двама в Кападокия, ваучер за прекарване, скутери, слушалки, часовници и брандирани артикули на Xiaomi. В играта могат да се включат потребителите, които в интервала 09.05.2023 година – 30.06.2023 година са закупили някой от следните модели телефони - Redmi Note 12 Pro+ 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12S, Redmi Note 12 от участващите в играта магазини.

Пълните правила и условия за присъединяване може да видите тук -   

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР