Готови ли сте сезонът на Овена да приключи? Благодарете на

...
Готови ли сте сезонът на Овена да приключи? Благодарете на
Коментари Харесай

Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка Edna от зодиите

Готови ли сте сезонът на Овена да завърши? Благодарете на вашите щастливи звезди, тъй като сезонът на Телците 2024 настава и ще засегне всяка зодия. Промяната ще бъде извънредно успокояваща и релаксираща, което може да е доста належащо на всички ни.

За разлика от шума и суетата на сезона на Овена, Телецът ще даде късмет за стабилизиране. Фиксираната земна сила на бика ще насърчи колектива да се забави. Спирането, с цел да помиришете розите, е ключът към насладата от спокойното движение на пролетта.
 Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия
Его конфликти могат да зародят, когато слънцето в Телец огледа отстрани на Плутон във Водолей на 21 април.  Поне ретроградният Меркурий най-сетне ще завърши, когато станциите на Меркурий се насочат към Овен на 25 април.

Как сезонът на Телец ще се отрази на всяка зодия:
 Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Телеца 2024  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Телеца 2024  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Телеца 2024  Ето какво да чака всяка Edna от зодиите в сезона на Телеца 2024
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР