Готови ли сте да кажете “Чао, София! и да поемете

...
Готови ли сте да кажете “Чао, София! и да поемете
Коментари Харесай

No sea, no problem: морето вече е в София и е с дъх на италиански коктейли!

Готови ли сте да кажете “Чао, София! ” и да поемете към морето? А за какво не “Ciao, Mare di Sofia! ”

Този август Malfy Gin се впуска в дръзката задача да придвижи духа на италианското лято и безграничното обаяние на морето право в сърцето на София. За задачата една обичайната част на столицата – стадион “Юнак ” – ще стане същински плаж с пясъчни крайбрежия, тематични събития и несъмнено... невероятни джин коктейли!

е визионерски план, който ще сътвори в центъра на София обаятелен италиански плажен парадайс, напълно в духа на Амалфийското крайбрежие.

Столичното море дава обещание да потопи посетителите в незабравимо плажно преживяване. Грандиозното разкриване е на 4-ти август от 19:00ч.

На сцената на стадион " Юнак " ще се качи DARA, с цел да сложи началото на едномесечен празник, в който ще вземат присъединяване редица обичани звезди.

Избягай на Амалфийското крайбрежие… в сърцето на София

Всеки, стъпил на плажа на ще се придвижи на живописното крайбрежие на Амалфи, без да напуща обичаната София.

Плажната атмосфера ще бъде допълнена от специфични събития всеки петък и събота от месец август, италиански брънчове, морски бриз и доста музика.

 Malfy Mare di Sofia main vision

Мястото ще посреща с достоверен плажен бар, където всеки може да поглези сетивата си с изискана селекция от коктейли, в това число цялата сбирка на Malfy Gin - класическият Originale, свежият con Limone, деликатният con Arancia и нежният Gin Rosa.

Голямата изненада ще бъде неповторимият коктейл “ ”, основан особено в името на плана, събиращ в едно духа на летните амалфийски вечери и софийската градска среда.

Специални събития всеки петък и събота през август.

Освен морския пясък и въодушевление, Mare di Sofia ще предложи и редица специфични събития, измежду които дневни, вечерни плажни празненства и тематични събития с неповторим дрескод, които се чака да съберат редица звездни посетители. Oще с откриването на градския плаж ще бъде показана извънредната сбирка на българския фешън бранд и надарения дизайнер Антония Йорданова, въодушевена от Malfy Gin и образната амалфийска атмосфера.

 Mare di Sofia dress

Посетителите на “Mare di Sofia ” ще се насладят на емблематичното After Work Social Club party на Go Guide дни след откриването, както и дневното плажно празненство с новаторския и KITCH. Харизматичният Papi Hans пък ще се погрижи за морското въодушевление със особено YACHT празненство в средата на месеца и с дрескод, въодушевен от яхтени дрехи. “Mare di Sofia ” ще предложи и специфичен Cocktail making class с световния дипломат на Malfy Gin Fabiola Falasca. A всяка неделя от август ще бъде отдадена на достоверната средиземноморска кухня със специфичен италиански брънч.

Любимите августовски петъци ще потопят посетителите в цветните празненства, въодушевени от невероятните летни усети на Malfy Gin със специфични дрескод хрумвания:
Gin Originale: наследник дрескодGin Rosa: розов дрескодCon Limone: жълт дрескодCon Arancia: червен/оранжев дрескод
Наситената стратегия през целия август включва диджейски вечери, участия онлайн и още доста други цветни и вълнуващи събития.

Столичното море отваря порти на 4-ти август тъкмо в 19:00ч. Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на. Работното време на плажа е от 11:00 до 22:30, като общоприетата цена за вход е 10 лева, като се изключи специфичните събития. На Mare di Sofia се позволяват единствено лица, навършили 18 години.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР