Готови или не, утре идва пълнолунието! Тази драматична лунна фаза

...
Готови или не, утре идва пълнолунието! Тази драматична лунна фаза
Коментари Харесай

Трите зодии, на които пълнолунието този декември ще се отрази най-лошо

Готови или не, на следващия ден идва пълнолунието! Тази трагична лунна фаза е белязана от непредвиден край, промени и откровения. Независимо какво се случва, прочувствените приливи са склонни да се обръщат и постоянно да ви насочват в нова посока.

Да, пълнолунието този декември ще се отрази много тежко на три знака от зодиака, само че не се настройвайте трагично и трагично! Тази цялостна луна ще засегне някои чувствителни аспекти от живота ви и в случай че имате скрити секрети, които се нуждаят от разчистване, тази луна сигурно ще хвърли ярка светлина върху тях.

Заставайки на позиция на 12 декември в бъбривия и изменчив знак на Близнаци , това пълнолуние застъпва Нептун. Тази планета е неразбираема, сензитивна и е склонна да носи розови очила, които изкривяват визията ви за истината. Емоциите може да не са толкоз рационални през това време, тъй че приемете възприятията си със зрънце подозрение. Някой може да ви заблуди, само че ето и огромната изненада: този човек може да сте вие самите.

Проверете кои са трите зодии, на които пълнолунието този декември ще се отрази най-тежко, и дали сте измежду тях!

Към зодиите >>>

 хороскоп Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР