Готова съм на всичко, за да се справя с рака

...
Готова съм на всичко, за да се справя с рака
Коментари Харесай

Нана Гладуиш: Втория път не е по-лесно, но ще се боря с рака красива

Готова съм на всичко, с цел да се оправя с рака на гърдата за повторно. Не съм самоуверен човек, с цел да кажа, че ще съумея, само че си разрешавам да имам вяра, сподели водещата Нана Гладуиш по Нова тв. 

В началото на юли тя призна в ефир, че ракът на гърдата, който един път съумя да пребори, се е върнал. 

„ Ако първия път не бях сигурна дали ще пребивавам и няколко месеца, в този момент към този момент съм наясно, че животът продължава и с диагнозата. Има лекуване и за мен в този момент е доста значимо да мина този път през рака с желанието да съм красива. Да направя всичко, с цел да се усещам добре и хората да видят по какъв начин може да се живее с рак и човек да се радва на живота ”, показа Нана. 

„ Втория път не е по-лесно. Вчера до 22.00 часа бях в болничното заведение, усещах се извънредно зле. За три дни отслабнах три кг и половина ”, признава Нана.

„ Пуснаха ми генетични проби и се оказа, че имам наследствена обремененост за рак на гърдата и рак на яйчниците. Това към този момент трансформира обстановката и в този момент ще ми създадат шест химиотерапии, след което ще преценяват какво следва ”, описа водещата на „ Съдебен спор ”.

По думите й ракът не е присъда, а диагноза, от която, в случай че лекарите в действителност са съзнателни и положителни, могат да спасят пациента. " Аз желая детето ми да знае това и да вижда в майка си един образец за подражателство и да си каже, че може да бъде мощен ", добавя Нана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР