Готова е новата детска площадка в Йоаким Груево, вече има

...
Готова е новата детска площадка в Йоаким Груево, вече има
Коментари Харесай

Нова детска площадка и фитнес на открито в Йоаким Груево

Готова е новата детска площадка в Йоаким Груево, към този момент има и нов фитнес за спорт навън. Това заяви във Фейсбук кметът на община Стамболийски, който дружно с сътрудника си Наум Нихтянов дружно изпробваха през днешния ден оборудването. На центъра на Йоаким Груево има озвучаване, в зелените площи е построена поливна система, има ново озеленяване и цветя. Започва работа по тротоарите, търсят се средства и за улиците.
" Йоаким Груево. Един дребен оазис, сътворен с доста труд, средства и предпочитание! Никога не съм делял кметовете на обитаемоте места в общината. От първия ми работен ден през 2015 до през днешния ден. С кмета Наум Нихтянов работим за Йоаким Груево в съвършен синхрон. Няма нещо, което е било належащо за селото и да не са отпуснати средства. Тук е мястото да напомня, че постоянно съм казвал, че ние сме една община - едно семейство! Браво на кмета на Йоаким Груево и се веселя за положителните ни другарски взаимоотношения! ", написа още в профила си Георги Мараджиев. 
 Нови порти и рисунки чакат децата в детската градина в Йоаким Груево (СНИМКИ) Нови порти и рисунки чакат децата в детската градина в Йоаким Груево (СНИМКИ)
Една нова облага ще има детската градина в Йоаким Груево, до момента в който е затворено детското заведение. Това разгласи в профила си въ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР