Готова е металната конструкция и циментовата замазка на пода на

...
Готова е металната конструкция и циментовата замазка на пода на
Коментари Харесай

Напредва изграждането на новата спортна зала в Бяла Слатина /снимки/

Готова е металната структура и циментовата замазка на пода на новата спортна зала, която следва да бъде построена в Бяла Слатина, оповестиха от общината.
На път е да се реализира отколешната фантазия на феновете на спорта в града, които от години чакат появяването на модерно спортно оборудване, което най- сетне да приюти състезателите от волейболен клуб „ Чавдар “, както и трениращите тенис на корт. Почитателите на фитнеса също ще могат да разчитат на предоставено за тренировките им особено отделено място. В залата ще бъде обезпечено складово помещение за предпазване на спортно съоръжение и инвентар. За спортистите и посетителите на фитнес залата са планувани съблекални с обособени санитарни пространства. Ще бъде обособено място за бар и стая за отмора. Всички пространства ще бъдат изцяло функционално оборудвани.
В плана са планувани 48 места за фенове, плюс 2 места за хора в неравностойно състояние. Предстои да бъдат съединени панелите, които ще бъдат доставени в най- скоро време от прилежаща Румъния. Очакванията на всички са до края на годината да бъде прерязана лентата на спортната зала и в нея да закипи деен състезателен живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР