Готова е кръвната проба на Катрин Йорданова, известна като Мис

...
Готова е кръвната проба на Катрин Йорданова, известна като Мис
Коментари Харесай

Кръвната проба на „Мис Силикон“ Катрин Йорданова потвърди - взела е кокаин, грозят я до 3 г. затвор

Готова е кръвната проба на Катрин Йорданова, известна като " Мис Силикон ", и тя удостоверява, че е карала след приложимост на кокаин.

Това значи, че колата й ще бъде иззета, в случай че бъде наказана. Сега тя е конфискувана, само че защото силиконката не е притежател (била е на лизинг), ще заплаща цената й. Може да бъде наказана и на до 3 години затвор.

Йорданова разгласява следващото видео в обществените мрежи, в което кара с превишена скорост в София. На стъклото на автомобила се вижда стикер с надпис „ Република България - Народно заседание “, който нормално имат депутатски коли. От Народното събрание споделиха, че е фалшификат.

Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия казаче внасят сигнал в Районна прокуратура – София, тъй като това е единственият метод да се противодейства на този жанр рискови прояви на пътя. Според него пътна полиция е с лимитирани пълномощия, когато става дума за снимани в клип нарушавания на закона.

„ Назначената експертизата ще потвърди, че точно тя е карала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се прегледат и други условия и обстоятелства. Катрин Йорданова може да влезе в пандиза за три години ", разясни Тодоров пред бТВ./24 часа

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР