Готов съм за премиер, имам план, заяви лидерът на Български

...
Готов съм за премиер, имам план, заяви лидерът на Български
Коментари Харесай

Стефан Янев не можа да регистрира партията си, но е готов за премиер, имал дългосрочен план

Готов съм за министър председател, имам проект, съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев, който не съумя да записва партията си и отива на изборите с патерици - парчета от Атака, земеделци и зелени.

Заявката си той даде в отговор на въпроси на Илияна Беновска, излъчени по Ютуб. Въпросите са заложени на конференция.

" Имам проект по доста тематики, дълготраен! ", продължи някогашният длъжностен министър председател, на който социолозите не дават шансове за влизане в Народното събрание, и акцентира, че решаването на демографската рецесия е от извънредно значимо значение.

Стефан Янев сподели още, че описът му с неща, които не би трябвало да се вършат е по-дълъг от този с неща, които би трябвало да се вършат. Негативният лист почерпил от ръководството на кабинета на Кирил Петков.

Предишната коалиция " ни остави двуцифрена инфлация и опасност от апетит и мраз ", акцентира той.

Янев се изрече в поддръжка на Топлоелектрическа централа " Брикел " и на въглищните топлоцентрали, като акцентира, че само те и ВЕЦ-овете работят с запас, който не зависи от външни доставки.

" Нашият народен интерес в сферата енергетика минава през отбраната на тази част от енергетиката, която работи с народен запас – въглищата. Какъв е казусът с въглищата? Знаем до предходната година „ зелената договорка “ беше преди всичко в дневния ред на Европейски Съюз. Сега сега е позабравена. Тя е затворена директория ", продължи Стефан Янев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР