Готов съм за лидер на БСП, нямам проблем с Корнелия

...
Готов съм за лидер на БСП, нямам проблем с Корнелия
Коментари Харесай

Крум Зарков: Готов съм за лидер на БСП, нямам проблем с Нинова

„ Готов съм за водач на Българска социалистическа партия, нямам проблем с Корнелия Нинова " това съобщи пред NOVA NEWS Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

„ Знам, че партията може да се развива напред, само че в случай че продължи по същия метод да работи, ще пада все по-надолу, което е зле за лявото като цяло ", добави той.

Според него би трябвало да се смени тонът на говорене сред съпартийците, а за младите в Българска социалистическа партия не трябва да съществува въпросът: „ Ти чий си? “.

„ Лявото, солидарното, общественото, битката против несправедливостта младите го имат в себе си, то би трябвало да бъде насърчавано “, безапелационен е Зарков.

Той е уверен, че социалистите не заслужават подобен невисок резултат, като този показан на последните избори.

„ Никоя партия не може да гледа на своите симпатизанти като на благосъстоятелност, те не са отговорни за спада на резултатите ни “, уверен е Крум Зарков.

Той съобщи още, че няма аспирации за министерски постове и с него не е разговаряно по този въпрос, само че е подготвен да оказва помощ по въпросите за промените на правосъдната система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР