Готов съм в парламента журналистите да направят конкурс за красота

...
Готов съм в парламента журналистите да направят конкурс за красота
Коментари Харесай

Листите за 14 МИР Перник: Кои са кандидатите за депутати във вашия район на Избори 2022

" Готов съм в Народното събрание публицистите да създадат конкурс за хубост за мъже, дами, девойки и старци и ще ги пребием във всяка една възрастова група. Ако Рашков и Ананиев влязат, тази възрастова група ще е комплицирана " - с този опит за смешка ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в действителност очерта главната борба на изборите в Перник.

Бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще съставлява листата на Политическа партия в Града на миньорите, до момента в който Кирил Ананиев - последният финансов министър на ГЕРБ - ще пази първата позиция на партията в Перник, арестувана даже през ноември 2021.

Областта дава единствено четири мандата, които за последно са се разпределили по един за ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи, и то единствено за водачите на листи. " Възраждане " даже са запълнили единствено три позиции в своята.

В инфографиката можете да видите имената на всички участници в изборите от главните политически сили, които ще се борят за посланичество в 48 Народно заседание от Перник:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР