Готов съм с Левски - Спартак, ако толкова се чудят

...
Готов съм с Левски - Спартак, ако толкова се чудят
Коментари Харесай

Кокала: Какъв е тоя Тити? Най-добре Наско Сираков да се намеси

" Готов съм с " Левски - Спартак ", в случай че толкоз се чудят какво да вършат акциите ", ядосано разгласи пред " България Днес " легендата на " сините " Емил Велев-Кокала. Почти 87% от собствеността на ПФК Левски АД, принадлежаща на Георги Попов и следена от Васил Божков сега стои заключена в касата в клубната къща на столичната ул. " Тодорини кукли " 47.

Изненадващо акциите дойдоха в България, джиросани на името на премиера Бойко Борисов, което провокира същински скандал и куп мнения за насмешка от страна на предприемача, който се крие в Дубай, и който единствено до преди месеци устояваше клуба.

 Емил Велев открива школа Левски-Спартак @@@

" Да ми трансферират акциите, подготвен съм - раздразнителен от обстановката споделя последният треньор, извеждал " сините " до купа. - Вече съм направил " Левски - Спартак ", очаквам. Случващото се е същински срам и насмешка със славния тим, минал през какво ли не за повече от век. Но в случай че някой чака, че мога да доведа от Израел бизсмени, които да поемат издръжката, доста се лъжат. Тая към този момент свърши. Преди години имахме подобен, а го прогонихме от страната. Затваряме си сами порти, а след това търсим излаз. "

Според Велев, който е израсъл в " синята " школа и има над 150 публични мача с мъжкия тим през 80-те години, е несериозно Константин Папазов да желае собствеността на футболния клуб. Далеч по-подходящ за това би бил Наско Сираков.

 Тити: Ще бъда капитан, парите в Левски са моя отговорност - Лукойл и Ефбет няма да са спонсори

" Какъв е тоя Тити? Той е прочут с това, че като баскетболист е изиграл повече мачове, в сравнение с има вкарани кошове. Помага при организирането на годишнини - добре, само че какво общо има с футбола? Не съм приказвал с Наско Сираков, само че мисля, че е най-добре той да се намеси в тази обстановка. Около него ще се обединим всички левскари, хора, които сме играли, работили за клуба, потвърдени с годините " сини " персони и ще решим какво ще вършим. Левски ще бъде избавен, не може да го няма, само че е неотложно и е извънредно време да се начертае нов път на развиване и финансиране ", разяснява още Сър Джеймс.

Посоката на възобновление на българския футбол е в детско-юношеските школи, твърди Велев. Затова и той основа и развива школата " Левски - Спартак ", която употребява база в столичния Студентски град.

 Наско Сираков е подготвен да вземе акциите на Левски
" Заради карантината сега няма занимания с децата, чакаме с неспокойствие и ние, и те да се завърнем към тренировките. С месеци не позволяват на децата да спортуват, напълняха, а след това се жалват, че младите имали наднормено тегло. Те са минимум застрашената група от този вирус и първи трябваше да имат опцията да спортуват.

Защо ги държат по през целия ден пред компютрите - щели да учат. Знаем какъв брой учат когато вървят на учебно заведение, та в този момент ли! Кой блее, на кой му спрял интернетът, кой огладнял и ожаднял, по какъв начин може да бъдат следени? Да отиват да спортуват, това е нещо потвърдено потребно и положително ", приключва легендата Емил Велев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР