Готов съм да продам всички играчи, за да спася клуба.

...
Готов съм да продам всички играчи, за да спася клуба.
Коментари Харесай

Мъри стресна Левски: Задълженията са мисия невъзможна

" Готов съм да продам всички играчи, с цел да спася клуба ". Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов на конференцията си преди гостуването на Арда в Кърджали. Двубоят от 16-ия кръг на Първа лига е на следващия ден, 27 ноември, от 17:30 часа.

Мъри обясни, че Георги Миланов ще отсъства към два месеца, откакто получи контузия при нулевото тъждество с Ботев Враца в предишния кръг.

" Имаме към момента не на стопроцентова подготвеност играчи като Драган, Мартин Петков също е с контузия, която много време не съумяваме да излекуваме, и той пропуща мача. Другите играчи са общо взето здрави, уповавам се да вземат присъединяване в мача. Марин по принцип си е част от тима от доста време, посочил е, че може да играе на високо равнище, в някои мачове го натоварихме за нежните му 18 години. Мисля, че той може умерено да играе против всеки съперник ", показа наставникът на сините.
свързани новини11691на 03.11.2021
" По принцип, не разделям моите футболисти на обособени единици, за мен е значимо тимът по какъв начин ще се показа - в случай че има отсъстващи играчи, би трябвало да компенсираме с групови старания на терена. Липсваше ни опита на Драган и Георги Миланов, това са играчи с положителни визитки. При всички положения, не по-малко от към два месеца ще се възвръща от контузията. Ще изберем едно от двете места стратегия за лекуване, отново към два месеца, не можем да гадаем ", сподели още Мъри.

" Всеки футболист, който е на терена, може да извърши дузпа. Може Борислав Цонев отново да извърши дузпи, дай Боже да имаме повече дузпи да бием. Нормално е да има неспокойствие, откакто си основал толкоз доста голови положения – има неспокойствие от пропуснатата победа. С изключение на първите 15 минути се доближихме до стила на игра, който търсим – с масирани офанзиви и висока преса. Ние би трябвало да подобряваме с всяка минута нашия жанр, казусът е в увереността, която желая да виждам. В момента няма футболист, който да е близо до Левски. Наблюдаваме огромен брой играчи, зимата е по-труден интервал – в случай че се подсилим в зоните, в които желаеме, умерено можем да стартираме подготовка ", продължи наставникът на сините във връзка с селекцията, предава " Гонг ".

На конференция през вчерашния ден изпълнителният шеф на столичани Ивайло Ивков показа, че клубът се нуждае незабавно от над милион до края на годината, с цел да погаси свои отговорности към Национална агенция за приходите. Стоилов изрази подготвеност да продава играчи, в случай че е належащо за спасението на клуба.

" Естествено, че съм подготвен - най-важното нещо е спасението на Левски, първо минава през финансовото избавление - в случай че би трябвало, ще продаваме всичко, нямам проблеми да играя с юноши. Ако би трябвало всеки наш състезател ще бъде. Много е стряскащо за клуба тези суми, да не кажа, че са непостижими - позволените неточности, ние като ново управление, под никаква форма не би трябвало да ги позволяваме още веднъж. Дано се откри някакво решение да се изчистят тези неща. На този стадий е " задача невъзможна " и може да се окаже много съдбовно ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР