Готов съм да поема поста на външен министър. Разочарован съм

...
Готов съм да поема поста на външен министър. Разочарован съм
Коментари Харесай

Митов: Готов съм да поема поста на външен министър

Готов съм да поема поста на външен министър. Разочарован съм от сътрудниците от Политическа партия. Логиката на техните изявления следва напълно логиката на президента Радев. Това депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов, който е препоръчан от служебния министър председател Главчев за поста външен министър.
Прочетете още
" Служебният министър-председател ми се обади първо на мен. Аз, несъмнено, съм се съветвал с ръководителя на партията. Като заместник-председател няма да взема решение без да изговоря това с него. Получих цялостна поддръжка от господин Борисов. Така че първият диалог е сред мен и господин Главчев, който явно не е могъл да се сработи с външния министър, който той освободи - господин Димитров. Де факто е търсил опция да подсигурява ясна външна политика, опряна на явен европейски и проатлантически профил на човек, който ще следва сходен вид политика ", сподели Митов.

За президента Радев това ще е тест за неговата външнополитическа ориентировка. Той доста добре знае какви убеждения имам.

Господин Главчев е взел това решение безусловно независимо, убеден е Митов.

Припомняме, че на 15 април служебният министър-председател Димитър Главчев предложи Стефан Димитров да бъде освободен от поста външен министър. В предлагането до президента Румен Радев той предложи поста да заеме Даниел Митов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР