Готов съм да излъча правителство. Това каза избягалият в Дубай

...
Готов съм да излъча правителство. Това каза избягалият в Дубай
Коментари Харесай

Божков заяви, че може да направи правителство, защото има кадърни хора

Готов съм да излъча държавно управление. Това сподели избягалият в Дубай предприемач Васил Божков, откакто носещата неговата политическа воля партия БНО събра съвсем 3% на изборите за 45-то Народно заседание. Но той го сподели в смисъл, че би могъл да направи това, в случай че Бойко Борисов го призове, тъй като във групировката му „ Българско лято “ има млади и образовани хора, с по 2-3 образования, които познават локалните проблеми.
Прогнозата на Божков обаче е, че би трябвало да има бързи последващи избори. При подобен процес той не чака повтаряне на настоящия резултат. И изрази изненада, че БНО не е събрал три пъти по-голям резултат.
 Партията на Божков ще се бори за първа политическа мощ Партията на Божков ще се бори за първа политическа мощ
„ Направихме първата и най-трудна крачка. Основната група, гласувала за нас, са младите от 18 до 36 години. Имаме интелигентни, зн...
, като сподели, че в случай че от вестника под „ време за реванш “ схващат същинска политика, за независимост и същински неща, тогава е време за реванш – само че на българския народ, не на самия него. Не може повече да продължава това – репресии, гнет, грабежи, популацията гладува, добави той. Според него, няма бранш в България, който да е добре – всичко е унищожено. „ Ако някой желае да направи нещо, би трябвало да влезе в политиката – няма различен метод “, добави Божков.
По думите му, той не желае да е народен представител и да е в политиката, само че се постанова. „ Навремето какво беше? Идват бухалки, можеш да намериш и ти бухалка и да се защитиш. Сега кой може да се отбрани от бухалките на страната “, това е претекстът на Божков да се цели в политиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР