Готов ли е футболистът да сложи край на кариерата си

...
Готов ли е футболистът да сложи край на кариерата си
Коментари Харесай

Бербатов: Ако и това лято не си намеря отбор, в който да играя, кариерата ми ще свърши

Готов ли е футболистът да постави завършек на кариерата си на терена?

Той е Димитър Бербатов. Завърна се в България, откакто изтече контракта му за игра в Индия. В извънредно изявление за „ Събуди се ” по Нова тв споделя с какво се занимава в този момент и чака ли завършек на кариерата си.

Големият ни футболист споделя, че не е не запомнил от кое място е тръгнал и още помни по какъв начин в интерната, с останалите момчета, са събирали трохи, с цел да си създадат филия. Заради всички компликации, през които е минал, споделя, че в този момент се пробва да оказва помощ на надарени деца посредством фондацията си. Тя съществува към този момент 10 години.

„ Горд съм от това, което се случва с фондацията. Уча се на доста неща от децата ”, споделя Бербатов.

Той дефинира играта си в британския гранд „ Манчестър Юнайтед ” като „ премията за всичко ”. Но признава, че към момента не желае футболнат му кариера да завършва.

„ Ако и това лято не си намеря тим, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е подготвен за това. Когато приключиш с футбола, дребна част от теб умира ”, споделя Бербатов.

Той показа и детайлности за персоналния си живот. Не крие, че децата му умеят да го манипулират, а той можел да им се сърди за не повече от няколко минути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР