Готов е вече временният път между железопътните прелези Рогош-Трилистник и

...
Готов е вече временният път между железопътните прелези Рогош-Трилистник и
Коментари Харесай

Готов е вече временният път между Трилистник и Рогош

Готов е към този момент краткотрайният път сред железопътните прелези Рогош-Трилистник и Скутаре

До тук се стигна след митинг на жителинаТрилистник и на прилежащите обитаеми места против затваряне на жп прелеза сред селото и Рогош зарадирехабилитацията на железопътната линия Пловдив – Бургас. На хората има се налагашеда изминават 20 км по Автомагистрала „ Тракия “, с цел да водят децата си до учебното заведение в Рогош и да ги вземат, да посетят аптека, банкомат и доктор.

Последва разговорна общинското управление с регионалния управителИлия Зюмбилев, след който се взе взаимно решение да бъде издигнат краткотраен път.

Строителството е напълно на Община „ Марица “, акцентира кметът на общината ДимитърИванов, който ревизира на място пътя, дружно с кметовете наСкутаре и Трилистник Стоян Добрев и Мирчо Петров.

Близо 2-километровата права е построена от подложен камък, върху който има фрезован, валиран и профилиран асфалт. Камъкът е обезпечен от страната.

По време на инспекцията представител на фирмата-изпълнител даде обещание, че ще следи за положението на пътя и в случай че някои сектори се компрометират, те ще бъдат навреме ремонтирани.

Поставени са и обозначителни табели и знаци, съгласно които оборудването може да се употребява единствено от леки и лекотоварни коли.

Нарушителите ще бъдатсанкционирани от органите на реда.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР