Готов е проектът за реконструкция и обновяване на парка в

...
Готов е проектът за реконструкция и обновяване на парка в
Коментари Харесай

Готов е проектът за парк в спортния комплекс на Враца

Готов е планът за реорганизация и възобновяване на парка в Спортен комплекс „ Христо Ботев “, наименуван от кмета Калин Каменов – „ новото сърце на Враца “.
Неговата повърхност е над 77 декара. Градоначалникът изясни, че се резервира актуалната алейна мрежа, както и всички съществуващи годни дървета. Паркът ще бъде обогатен с нови типове високи насаждения,  съобразени с климатичните условия във Враца. 
 Община Враца с високо отличие за принос в обществените политики Община Враца с високо отличие за принос в обществените политики
Юбилейна премия за дейни обществено виновни политики и повсеместен принос за общественото развиване на България получи Община Враца. Прест...
Предвиждат се четири съществени зони. Първата ще е обособена за детски игри, фитнес навън и амфитеатър за осъществяване на събития. Втората ще е за рискови спортове, скейт и Pump Track. Третата - за отдих, с езеро от 2 декара и водни резултати. Четвъртата - за луна-парк, виенско колело с диаметър 32 метра и неповторима панорама към Балкана, както и Piknic area.
В актуализирания парк ще бъдат обособени още алеи за колоездене и джогинг, зона за разходка и дресировка на домашни любимци, места за хранене и доста атракциони.
Предвижда се построяването на публичен паркинг с 80 паркоместа, възобновяване настилката на всички алеи, ново съвременно осветяване и поливна система.
Проектът е главен приоритет за развиване на градската среда на Враца и е заложен в Плана за интегрирано развиване на общината за интервала 2021-2027 година, добавя Калин Каменов.
 Община Враца пуска атракционните влакчета за жителите и гостите на града Община Враца пуска атракционните влакчета за жителите и гостите на града
Двете атракционни влакчета, които са част от план „ Туризъм без сезони “, от на следващия ден - 10.06.2017 г./събота/ стартират да возят...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР