Готината и интелигентна Нина Кралева буквално скри шапката на зрителите

...
Готината и интелигентна Нина Кралева буквално скри шапката на зрителите
Коментари Харесай

Тази библиотекарка скри шапката на зрителите на Стани богат!

Готината и умна Нина Кралева безусловно скри шапката на феновете на " Стани богат " довечера. Тя над 30 години е библиотекарка и през ръцете ѝ са минали хиляди книги. С аналитичността си тя впечатли феновете. Размишленията й бяха точни и сигурно оставиха отпечатък в играта. 

" Бабата вкарва доста повече логичност и мисъл от половината позьори, които са отишли да играят просто с цел да се покажат по " тв приемника ". Респект и триумф нагоре ", разясняват фенове във Facebook.

" Ох, благата, доста ме изкефи, наподобява ми на театрална актриса ".

" Браво, нека да стигне най-малко до 20к ", пожелава различен фен на предаването.

Шега на епизода се трансформира репликата на Билалов: " Ще разпишем ли чека или ще си оправим сметките по-късно? ", а Нина множеството пъти отвръщаше: " Айде още малко ".

" Браво! Опасна бабка, евала ", възхищяват й се коментиращи в обществената мрежа.

Играта на Нина завърши по лично предпочитание, защото се затрудни на въпрос 12, който е за 20 000 лева, и тя си потегли с чек за 10 000 лв., а похвалите във Facebook не стопираха да валят.

" Страхотна игра, надвиши упованията ми! Жалко, че употребява 2 жокера във въпроса за 10000 лева, само че сподели доста познания, а и наличието й ми хареса. Дано гледаме повече такива играчи! ".

" Каква готина жена! Ако имаше още един жокер щеше да продължи. Ведра и ерудирана ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР