Гостуването на Левски на Локомотив Пловдив има и друга цена,

...
Гостуването на Левски на Локомотив Пловдив има и друга цена,
Коментари Харесай

Пламен Андреев и защитата на Левски гонят нови два рекорда на Лаута

Гостуването на Левски на Локомотив Пловдив има и друга цена, в случай че не броим трите точки, които се оказаха много значими за „ сините “, откакто ЦСКА 1948  се издъни и даде опция за Елин Топузаков и компания да се борят за бронзовите медали.

Както е известно, „ сините “ желаят да играят още веднъж в Европа, с цел да си обезпечат най-малко 2 милиона лв., както бе през предишното лято. Те, за разлика от ЦСКА 1948, нямат друга опция за виза осен efbet Лига. А не е изключено и за четвърти път в историята си да преминат и през бараж.

Двубоят през днешния ден обаче може да се трансформира в исторически за Пламен Андреев, написа „ Мач Телеграф “. Младият капитан на „ сините “ е в серия от девет мача без позволен гол. При десети дуел със „ суха “ мрежа ще бъде изравнено едно от най-хубавите достижения по този индикатор в историята на Левски от сезон 2006/2007. И то като настоящето бе обвързвано със Станимир Стоилов.

Освен това Андреев ще запише и персонален връх, в случай че не допусне гол през днешния ден. Той ще се изравни с Димитър Иванков, който през сезон 1998/1999 записа 21 „ сухи “ мрежи. Бившият национал обаче стигна до това достижение в третия си сезон като титуляр. Андреев обаче ще го стори още в първия.

И той, както и съотборниците му, пък ще могат да гонят и различен връх, в случай че запишат 4суха “ мрежа на „ Лаута “. Това обаче ще се случи в неделя, когато гостуват на ЦСКА 1948. В момента „ сините “ са стигали до кота 22 в мачовете без позволен гол. Вече стана ясно, че сезон 1998/1999 около Димитър Иванков, както и 2006/2007.

Лошото за Левски обаче е, че се намира в серия от девет мач без победа на стадион „ Локомотив “ в Пловдив.      
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР