гостува на Кристъл Палас в мач от 23-тия кръг на

...
гостува на Кристъл Палас в мач от 23-тия кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кристъл Палас 0:1 Ливърпул, Ван Дайк откри

гостува на Кристъл Палас в мач от 23-тия кръг на Висшата лига на Англия. Момчетата на Юрген Клоп ще търсят триумф, с който да се приближат до водача в класирането Манчестър Сити. 13-тият Кристъл Палас загуби последните си 7 семейства от този противник и ще опита да приключи серията.
Двубоят стартира в 16 ч. и ще може да го следите
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Палас: Гуаита, Уорд, Гуехи, Андерсен, Мичъл, Хюз, Шлуп, Галахър, Олиз, Матета, Едуар

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Хендерсън, Джоунс, Окслейд-Чембърлейн, Жота, Фирмино


ПРЕДИ МАЧА
" Орлите " разчитат най-вече на домакинските си мачове през този сезон, като завоюваха 17 от 24-те си точки точно вкъщи. През предишния сезон отборът обаче загуби с 0:7 от мърсисайдци, като това е единственият път, в който Палас позволи 7 гола в историята си.
Ливърпул се върна на положителния път във Висшата лига, като завоюва против Брентфорд в последния кръг. Макар и без играещите на Купата на африканските народи Мохамед Салах и Садио Мане тимът продължава да е постоянен в нахлуване.
Възпитаниците на Юрген Клоп обаче имат единствено две победи в последните си 6 гостувания, като също така записаха 2 загуби и 2 равенства. В последните си 4 гостувания на този противник обаче Ливърпул има победи без позволен гол и общо 16 вкарани.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР