Гостите на хотели нерядко си тръгват от тях с повече

...
Гостите на хотели нерядко си тръгват от тях с повече
Коментари Харесай

Не е за вярване какво се краде от хотелите

Гостите на хотели нерядко си потеглят от тях с повече багаж в куфара, в сравнение с са имали при идването си. Тук ви демонстрираме пет неща, за които надали сте предполагали, че биват отмъквани от хотелските стаи.

Произведения на изкуството

Пред този проблем са изправени най-много първокласните хотели: в цели 34% от интервюираните 5-звездни хотели най-малко един път се е случвало посетител да си тръгне с картина. Тук важи правилото: колкото по-евтин е хотелът, толкоз по-рядко изчезват картините по стените му. Казано другояче: картината, която краси първокласна хотелска стая, разпалва повече апетити от, да речем, репродукция на Дали в 2-звезден хотел.

Горещите туристически точки в Европа към този момент будят гнева на локалните

Завивки и възглавници

Колко огромен куфар би трябвало да имаш, с цел да изнесеш неусетно цяло пухено одеяло? 15% от хотелите, взели участие в допитване по тематиката, оповестяват за най-малко един подобен случай, а 13% от запитаните хотели се оплакват и от обири на възглавници. И тук е като при картините: в скъпите хотели се крадат доста повече завивки и възглавници, в сравнение с в хотелите междинна класа.

Венеция глобява туристи за непочтено държание

Телевизори

В днешно време съвсем няма хотелски стаи без тв приемник. Но и тези уреди нерядко сменят притежателите си: 5% от интервюираните хотели се оплакват от обири на тв приемници. С този проблем се сблъскват най-много огромните комплекси с доста хотелски стаи. Макар по предписание тв приемниците да са крепко инсталирани, някои от гостите въпреки всичко съумяват да ги измъкнат от стаята си - освен това неусетно.

Матраци

Как се отмъква цялостен матрак? Хотелиери, сблъсквали се с този проблем, описват, че крадците употребяват прикритието на нощта - и асансьор, който води непосредствено към подземния паркинг. Пет % от 5-звездните хотели показват, че най-малко един път са ставали жертва на такава кражба. Тук е значимо да се означи, че в първокласните хотели матраците костват нормално по няколко хиляди евро.

Протестите против туристите в Барселона ескалират

Цяло пиано даже

Едва ли има по-куриозна кражба от тази: от фоайето на първокласен италиански хотел изчезнало цяло пиано. Трима непознати просто го изнесли - и никой повече не го видял. Тази кражба несъмнено бие всички върхове. И за благополучие до момента никой не се е опитал да повтори този " шедьовър ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР