Гостите на хотела, отседнали в центъра на Ливърпул снощи, съобщиха,

...
Гостите на хотела, отседнали в центъра на Ливърпул снощи, съобщиха,
Коментари Харесай

Гостите на хотела, „събудени от писъци“, тъй като масовото сбиване завърши с тройно намушкване в деня на бокса

Гостите на хотела, отседнали в центъра на Ливърпул нощес, оповестиха, че са били събудени от „ писъци и крясъци “, защото всеобщото сборичкване приключи с тройно намушкане.

Мъж се бори за живота си след намушкване с нож в центъра на град Ливърпул, при което други двама бяха наръгани с нож при случай, включващ огромна група мъже към 5:30 сутринта през днешния ден. Полицията откри един мъж на към 20 години с прободни рани покрай клон на Макдоналдс и му оказа здравна помощ, преди да бъде откаран в болница, където остава в сериозно положение.

Други двама мъже, и двамата на по 20 години, са се отнесли в болница с рани от нож, споделиха детективи. Единият от мъжете е с прободна рана в гърба, а вторият е с прободна рана в главата.

Персоналът на хотел Sir Thomas, от другата страна на Victoria Street на нощния клуб Safehouse, сподели, че гостите са съобщили, че са били събуждани от писъци и крясъци в ранните часове на сутринта, когато са ги питали по какъв начин е престоят им. Униформени служители на реда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР