Гостите на фестивала са изпили през това време 7,5 милиона

...
Гостите на фестивала са изпили през това време 7,5 милиона
Коментари Харесай

Наздраве! Пияниците Изпиха 7.5 Милиона Тона Бира!

Гостите на фестивала са изпили през това време 7,5 милиона литра бира или с 1,4 милиона повече, в сравнение с през 2016 година.

Тези статистически данни бяха оповестени през днешния ден от представителя на градската администрация в Мюнхен Йозеф Шмид на конференция, излъчена по телевизионния канал Байеришер рундфунк, съобщи ТАСС, представен от Българска телеграфна агенция.

Сегашният Октоберфест бе сполучлив, сподели Шмид и посочи, че от задграничните посетители най-голяма е била групата на американците, следвани от британците и французите.

Медицински услуги са потърсили 3400 гости на фестивала. На 670 от тях е била оказана здравна помощ поради алкохолно отравяне. Най-често на участниците в Октоберфест са били правени леки интервенции - в 1800 случая лекарите са зашивали прорезни рани.

Говорител на мюнхенската полиция сподели през днешния ден на конференцията, че по време на Октоберфест от неговата територия полицията е получила 1900 повиквания, били са арестувани по разнообразни аргументи 580 души, 262 души са съобщили за обири. През двете седмици и поливина на територията, на която се е провеждал фестивалът, са били регистрирани 314 случаи на принуждение.

Октоберфест бе открит на 16 септември и завършва през днешния ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР