Госпожо Фандъкова готова съм на дебат с вас лице в

...
Госпожо Фандъкова готова съм на дебат с вас лице в
Коментари Харесай

Манолова отрича да бяга от дебат с Фандъкова

" Госпожо Фандъкова подготвена съм на спор с вас лице в лице , без да се криете зад екипи, планове, съветници и ромския избор в кварталите. ".

С тези думи Мая Манолова отхвърли да отхвърля спор с съперника си претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

С кого предпочитате и пред кого , попита Манолова и допусна, че може това да стане и пред столичния квартал " Факултета ", а не пред младежите от " Спаси София ". Според нея статуквото е впрегнало ресурса си, мобилизиран е целият под земята свят, а Фандъкова е подготвена да стане кмет с поддръжката на подземния свят .

" Фандъкова е цялостен хегемон в ромските квартали с дирижиран и напазаруван избор ", установи някогашният омбудсман. Според нея Фандъкова се е скрила от спор и е избягала от спор, проведен от жителите и " Спаси София " , а тя е подготвена на спор с Фандъкова във всяка една телевизия, терен и в това число на интернационалната галактическа станция.
 ГЕРБ отварят тематиката за Изборния кодекс
ГЕРБ отварят тематиката за Изборния кодекс

Дариткова желае градивно и диалогично разискване на ИК след изборите

Манолова увери, че ще гласоподава за претендента за Демократична България в своя избирателен регион, който ще се изправи против претендента на ГЕРБ .

Мая Манолова увери и че не води пазарлъци и не обикаля партийните централи .

" Заявих своята кардинална поддръжка за господин Борислав Игнатов и господин Борис Бонев по време на предизборната акция за разлика от госпожа Фандъкова, която обикаля централите ", отговори на въпрос на News.bg дали чака поддръжка от " Демократична България " на балотажа.

Припомняме, преди няколко дни на брифинг в централата на " Демократична България " стана ясно, че те няма да поддържат нито Манолова, нито Фандъкова на балотажа с мотив, че двете дами не споделят тяхната политика.

По думите й тя е на страната на 2/3, които гласоподават за смяна на модела . На нея се паднала отговорността да довърши борбата за столицата като средство и инструмент на смяната.

По време на брифинга няколко жители се провикнаха и помолиха Манолова да отговори на техните въпроси и да изясни по какъв начин е мобилизиран целият под земята свят и кои от там поддържат Йорданка Фандъкова .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР