Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на

...
Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на
Коментари Харесай

Слави Трифонов нападна Нинова, сравни я с анимационен герой

Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 2009 година Вие имахте разполагаем 11 години да извършите доста за честността на изборите, защото бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, тъй като сте част от статуквото. Това написа телевизионният водещ Слави Трифонов на своя профил.
Той разяснява на соцлидерът Корнелия Нинова  всички опозиционни партии да се провеждат за осъществяване на почтен избор, както и да обединят напъните си за редом броене.
" Приличате ми на котарака Леополд от едно съветско анимационно филмче, който споделяше: " Ребята, давайте жить заедно! “ На вас няма потребност да ви го превеждам, само че все пак ще ви го преведа: " Момчета, дано да живеем заедно "
Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие от дълго време сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката ", написа още водещият.
Публикуваме цялостното изказване на Слави Трифонов без редакторска интервенция:
Госпожа Нинова щяла да ме предложения да обсъждаме честността на идните избори.
Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов ръководи от 2009 година Вие имахте разполагаем 11 години да извършите доста за честността на изборите, защото бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, тъй като сте част от статуквото.
Приличате ми на котарака Леополд от едно съветско анимационно филмче, който споделяше: " Ребята, давайте жить заедно! “ На вас няма потребност да ви го превеждам, само че все пак ще ви го преведа: " Момчета, дано да живеем заедно ".
Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие от дълго време сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.
Слави Трифонов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР