Госпожа Иванчева на мен лично не ми е поискала пари,

...
Госпожа Иванчева на мен лично не ми е поискала пари,
Коментари Харесай

Свидетели срещу Иванчева: Срещнахме се с нея и тя започна да ни заплашва

" Госпожа Иванчева на мен персонално не ми е поискала пари, само че с бездействието си на мен като компания ми аргументи доста вреди - 4 плана в размери на 70 000 евро и 3 пъти отчасти. Опитваме се да строим от 2012 година ", съобщи пред Би Ти Ви Александър Лаков, бизнесмен в регион " Младост ", за случай, обвързван с кметицата на " Младост " Десислава Иванчева, при който застрояването на имот в региона е възпрепятствано.

" В един миг ние се срещаме с Иванчева и тя стартира да ни заплашва. Всичко зависело от нея. Предложи ни да сменяем с терен отвън регулация ", сподели свидетелката Елена Николова. " Става въпрос за неща, които са отвън правните причини. Дали става въпрос за корист с власт - не мога да кажа ".

" Всичко е извънредно трагично. Не сме предложили пари в никакъв случай, само че не строим ", добави различен очевидец предприемачът Логофетов. " Тя скри преписката от ДНСК, която разрешава да строим. Иванчева сподели: " Ако вие въобще желаете да строите, ще строите на различен парцел, тъй като аз съм споделила. Вие нищо не можете да ми извършите. Какво ще ми извършите, ще ме санкциите ли? Не ми пука. Парите не са ми проблем ".

" Ние сме вложители, а ни карат да се усещаме като нарушители. Принуждавани сме да дарим парцела си, в случай че желаеме да строим ", приключи той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР