Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от

...
Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от
Коментари Харесай

Полузащитникът Кристиян Господинов подписа професионален договор с Дунав

Господинов е младеж на Дунав, като е бил част от всички обединения на русенци през годините

Полузащитникът Кристиян Господинов подписа през днешния ден своя първи професионален контракт с тима на Дунав за период от три години. Младият футболист на „ драконите “ е впечатлил управлението със своето усърдие и положителни изяви като като част от Дунав-2, както и с включванията си в главния състав през есенния полусезон.

Господинов е младеж на Дунав, като е бил част от всички обединения на русенци през годините. Като част от Дунав-2 се трансформира в главен играч в Североизточната „ Трета лига “. Треньорският екип на представителния тим и управлението на клуба са решили, че към този момент е време да се пристъпи и към решение на въпроса с неговото дълготрайно бъдеще в клуба.

В идващите месеци, според от изявите на футболистите от втория тим на „ драконите “, е допустимо на още играчи да бъдат препоръчани професионални контракти, споделиха от клуба, предаде .

От предходната седмица пък бе въведена и процедура представителната групировка на Дунав и тази играеща в Трета лига да се срещат постоянно в образователни игри, като по този метод треньорският щаб на първия тим ще има по-пряк взор върху развиването на най-младите футболисти в клуба.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР