Господин Роули е достатъчно добре, за да напусне болницата. За

...
Господин Роули е достатъчно добре, за да напусне болницата. За
Коментари Харесай

Нова Информация За Чарли, Който Беше Натровен С Новичок!

" Господин Роули е задоволително добре, с цел да напусне болничното заведение. За да се избягнат подозрения, изписването на Роули не основава опасности за никого в общността ", сподели Пол Косфърд - шеф на службата за здравна отбрана и медицински шеф в британската работа за публично здраве.

На 30 юни 44-годишната Доун Стърджис и 45-годишният й сътрудник Чарли Роули бяха открити в сериозно положение в дома им в Еймсбъри, близо до Солсбъри, където през март с " Новичок " бяха отровени някогашният съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му. Стърджис умря на 8 юли, а Роули и двамата Скрипал оцеляха.

Англия упреква съветското държавно управление за нападението от март, само че Москва изрично отхвърля обвиняванията. Британската полиция счита, че случаите са свързани. Началникът на контраразузнаването Нийл Басу сподели, че въпреки досега да няма съдебно-медицински доказателства, че " Новичок " -ът, с който са били отровени Стърджис и Роули е от една и съща партида с потребления против татко и щерка Скрипал, всяко друго пояснение е извънредно малко евентуално.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР