Господин Радев, дължите отговори на българското общество на три въпроса:Първият:

...
Господин Радев, дължите отговори на българското общество на три въпроса:Първият:
Коментари Харесай

Нинова към Радев: Вашето правителство ще подпише ли договор между България и Украйна за предоставяне на военна помощ?

Господин Радев, дължите отговори на българското общество на три въпроса:
Първият: В момента тече закрито съвещание на Министерски съвет, на което се разисква сключване на контракт сред България и Украйна за даване на военна помощ. Защо това съвещание е закрито? И описът с оръжията, които ще дава България ли ще остане засекретен, както беше и предходният, в предходното Народно заседание?
Второ: Ще участват ли в диалозите ви с румънския президент Йоханес тематиките за подсилване на Източния фланг на НАТО, Черноморския район и укрепване на помощта за Украйна?
Трето: Какви ще са резултатите от диалозите на еврокомисаря Тиери Бретон, който е тук и посещава нашите военни фабрики, с цел да обезпечи засилена поддръжка за Украйна с муниции?
В началото на годината вие заявихте, че даване на военна помощ за Украйна е гасене на пожар с бензин. През март месец обвинихте партиите, които поддържат такава политика, че са войнолюбци. Какво промени позицията ви, господин президент?
Ние, българските социалисти, настояваме за прекъсване на войната, дипломатически договаряния и определяне на дълготраен мир. Не правете нищо, което може да направи България страна в този спор – ще срещнете тежката опозиция на по-голямата част от българското общество.
Но през днешния ден, най-много дължите отговори.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР