Господин президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място

...
Господин президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място
Коментари Харесай

Протестиращ: Господин президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа!

" Господин президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа! " – написа в отворено писмо до президента Румен Радев интензивният протестиращ против актуалната власт Петър Недевски. Той напомня, че макар изминаването на над 230 дни от началото на всеобщите демонстрации против държавното управление и основния прокурор настроението на огромна част от обществото не се е трансформирало и към момента мнозина желаят промяна на модела на ръководство.

Ето и цялото писмо на Недевски:

Уважаеми Господин Президент,

Пиша това, знаейки, че може би тези редове няма да доближат до Вас, само че ще доближат до огромна част от хората, считащи се за горди и почтени Българи.

Именно тези хора, които от 09.07.2020 година и до ден-днешен са по площадите, отстоявайки настояването си за заслужен и правов метод на живот! Тези, които минаха през какви ли не трудности, обиди, насмешки и репресии, само че 235 дни не се отхвърлиха и ще продължат! Ще продължат с битката си против статуквото и мафиотския модел на ръководство, налаган от Борисов и придворната му свита. Модел, довел до прогонването на хиляди млади, кадърни, можещи и знаещи българи зад рамките на Отечеството ни. Модел – олицетворяващ корупция, безхаберие, несръчност и обир. Модел – довел до загуба на почтени човешки животи. Между прочее, Вие сносно сте осведомен с това и надали бих могъл да Ви показва нещо ново. "

В навечерието сме на най-светлия за България празник - Освобождението на България от Османско иго. Вече за втора поредна година ръководещата мафиотска конструкция по най-позорен метод ще анулира тържествата, планувани за този ден пред Паметника на свободата на връх “Шипка”. За втора година ще създадат опит да се обезличи тържественият ден. Това те го могат, както го сториха и на 19 февруари. Но ние, достойните български жители, няма да го допуснем!

Тези, които бяхме до Вас на 09.07.2021г., тези които бяхме и на 19.02 пред паметника на Апостола, ще бъдем и на Трети март. Там на върха, с цел да отдадем респект на починалите от разнообразни националности герои за освобождението ни от петвековното османско робство. Всички, които милеем за Род и Отечество, ще бъдем там! В следобедната част на деня, в 17:00 ще сме пред паметника на " Незнайния боец “. Там ще продължим с многото жители, нямащи опцията да участват на връх ” Шипка”. На 238-мия ден от митинга ще продължим с отстояването на настояванията ни, които не са изменени от първия ден! Протест има, едвам не им се желае на някои и каквито и да е било опити да се вършат, с цел да се обезличи!

Господин президент, Вие добре разбирате и осъзнавате, че Вашето място е до народа! Вие, неведнъж демонстрирате несъгласието си с порочния модел на ръководство, което вдъхва вяра и убеденост, че нещата могат да се трансформират! Заедно с Вас и хилядите почтени и почтени Българи, това би могло да се трансформира в действителност! Реалност за създаване на Чиста и Свята България! България на хората с чест, морал и достолепие!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР