Господин премиер, аз не съм твой министър, нито съм бил,

...
Господин премиер, аз не съм твой министър, нито съм бил,
Коментари Харесай

Коментар на Стефан Янев след освобождаването му

Господин министър председател, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България, съобщи той

Стефан Янев с първи думи след гласуваното му освобождение като министър на защитата.

Народното събрание съвсем единомислещо освободи Стефан Янев като министър на защитата и избра Драгомир Заков на негово място.

В профила си във Facebook той разгласява видеообръщение. "В разгара сме на рецесия. Криза, която към този момент съществено размести пластовете в системата на интернационалните връзки и на път да промени нейната логичност ", сподели той и разясни, че тя има капацитет да докара до пагубни последствия в доста връзки - до филантропична злополука, само че също и до съществени стопански, финансови и обществени последствия.

"От дейностите и решенията, които взимаме сега ще зависи по какъв начин ще премине България през този сложен интервал, който ни чака. А вероятността не наподобява по никакъв начин добра. Тя не е добра и тъй като държанието на останалите политически сили в страната сега, е основано на популизъм и лансиране на прочувствени тези ", акцентира Янев.

"Вместо да се търсят работещи решения, се генерират краткосрочни политически дивиденти въз основата на страданието на хората. Но аз съм убеден, че българските жители към този момент добре се ориентират в обстановката ", сподели той.

„ Уважаеми господин министър-председател, аз не съм твой министър, нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България, послужвам само на родината и ще продължа да го върша “, приключи видеообръщението си той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР