Господин председател, мерете с един аршин. С този призив зам.-председателят

...
Господин председател, мерете с един аршин. С този призив зам.-председателят
Коментари Харесай

Халил Летифов към Председателя на НС и „Промяната“: Не сте дорасли да имате неуважително отношение към 32-годишна партия със заслуги за демокрацията в България и членството й в ЕС и НАТО

Господин ръководител, мерете с един критерий.

С този апел зам.-председателят на Движение за права и свободи и на ПГ на Движението Халил Летифов се обърна към Никола Минчев по време на днешното съвещание на Народното събрание.

Оставихте вицепремиера да фактологически неточноствува в множеството време, което му е оказано по устав. Разбираме, че за Министерски съвет Конституция, закони и устав на Народното събрание не важат. То за тях държавните ползи не важат, възмути се Летифов.

След това позволихте на един от вашите, щях да кажа ортаци, прощавайте, съпартийци да излиза и да се отнася към ръководителя на 32-годишна парламентарна група и партия, отстояваща пътя на България като полезност НАТО – Европейски Съюз, неуважително отношение. Вижте какво, уважаеми господин депутат, не сте дорасли с държанието си, с действието си, със заслугите си за страната, с цел да имате сходно отношение към партия със заслуги за демокрацията в България, за отстояването на пътя към НАТО и Европейски Съюз, който жънете вие с комбайна в този момент. Дошли сте на готово, сътрудник, на готово. Разберете го, заключи Летифов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР