”Господин Петков каза, че нямало да преговаря с ГЕРБ, Възраждане,

...
”Господин Петков каза, че нямало да преговаря с ГЕРБ, Възраждане,
Коментари Харесай

Борисов: Накрая с Кирил Петков можем да останем опозиция  

”Господин Петков сподели, че нямало да договаря с ГЕРБ, Възраждане, Движение за права и свободи и още някой беше.. и Има Такъв Народ.


Ами ти с другите две падаш. С другите две си отиваш и оставаш в същото състояние, споделям го с схващане. Като ГЕРБ - максимален си, но дребните желаят да си играят с различен. Накрая може да останем с Кирил Петков съпротива, да оставим дребните партии с малцинство да ни управляват”. Това разгласи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви Българска национална телевизия.
На събитие в Албена той дефинира ръководещата коалиция като безпринципна. Обвини държавното управление в обири и корупция, само че все пак сподели, че е бил срещу да се желае избор на съмнение.

ГЕРБ ще търси диалози с други политически сили за бъдещо ръководство на страната, основани на съответни общи правила. Това сподели Бойко Борисов при откриването на обичайна Лятна академия на ГЕРБ-Жени в курорта Албена. Лидерът на ГЕРБ отхвърли съществуването на нова коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и "Възраждане " и предвижда, че България може да влезе в цикъл на избори.

Борисов прикани сътрудниците си от другите политически партии да проявят разсъдък.

”Защото Радев ще продължава да ни хвърля виновността, че видите ли всичко отговорно се намира в Народното събрание, чунким той не ги конфигурира там? ", съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни като евентуален съдружник всяка партия, която работи за влизането на България в еврозоната, приемането на еврото, разширението на Западните Балкани, цялостното диверсифициране на доставките на газ, етническата приемливост.

”Да харчим, колкото изкарваме. Това е правилото, който се почита. Мислете и за утре”, разяснява Борисов.

Той подлага на критика премиера Петков, че е подвел нашите сътрудници.

.dnes.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР